Avoimet työpaikat

Kuvaajaksi meille?

Etsimme ehkä juuri sinua täydentämään iloista ja energistä tiimiämme. Haemme syksyksi ammattitaitoisia ja motivoituneita kuvaajia koulu- ja päiväkotikuvauksiin. Kuvauksemme tapahtuvat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella elo-marraskuun aikana. Käytössämme on alan viimeisin tekniikka ja osaaminen sekä kuvauksissa että kuvien myyntiin tarkoitetussa verkkokaupassa ja kuvien valmistuksessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Annamme myös työhön tarvittavan koulutuksen.  Kokemus tai koulutus kuvausalalta ovat hyödyksi ja ei haittaa vaikka sinulla olisi oma auto ja kuvauskalusto.

Jos haluat olla mukana mukavassa tiimissämme, lähetä hakemuksesi ja CV: info@koulukuvaus.fi.

Lisätietoja saat tarvittaessa Sami Itkoselta (puh. 050 408 5474).

Great Place To Work®
Konsernillemme on myönnetty Great Place To Work® -sertifikaatti marraskuussa 2023. Suomessa ja maailmanlaajuisesti arvostettu tunnustus kertoo tutkitusti yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lisäksi konsernimme ylsi vuonna 2024 Suomen Parhaiden Työpaikkojen -listalle, johon pääsee 50 korkeimmat pisteet saanutta sertifioitua yritystä.

Päiväkotikuvaus

Avoimet työpaikat Focusoivalla

Avoinna olevat tehtävät listautuvat tälle sivulle. Voit myös halutessasi lähettää avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella: info@koulukuvaus.fi

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Tutustu meihin myös videoiden kautta