Focusoivan tarina

Kaikki alkoi vuonna 2003

Hankittuamme kokemusta koulu- ja päiväkotikuvauksista usean vuoden ajalta, halusimme tuottaa itse parasta palvelua, iloisia ilmeitä kuviin ja kestäviä muistoja koulu- ja päiväkotien muodossa ja niinpä Focusoiva Oy perustettiin perheyrityksenä vuonna 2003.

Alussa oli tietenkin töitä paljon tehtävänä, mutta niinhän se pitää yrittäjällä ollakin. Päivät venyivät ja ”to-do” listat olivat pitkiä. Uskoimme kuitenkin koko ajan itseemme ja tekemiseemme.

Kuvauksissa käytimme alusta alkaen parasta mahdollista valaisu- ja kamerakalustoa ja yhteistyökumppanimme ovat aina olleet myöskin alansa parhaita.

Saimme erittäin postiivista palautetta vanhemmilta, sekä kouluilta ja päiväkodeilta. Pitkäjänteinen työmme kantoi hedelmää ja vakiinnutimme nopeasti paikkamme asiakkaidemme keskuudessa.

Focusoivan tarina

Toimintamme perustana on aina ollut päättäväisyytemme työskennellä sen eteen, että kuvaamamme kuvat tuottavat pitkäikäisiä, iloisia ja mieleenpainuvia muistoja lapsille ja heidän vanhemmilleen lasten ja nuorten päiväkoti- ja kouluajoilta.

Nykyään kuvaamme vuosittain kymmeniätuhansia oppilaita kouluissa ja päiväkodeissa.

Focusoiva Oy on suomalainen yrittäjälähtöinen yritys. Visiomme on tuottaa parhaita koulu- ja päiväkotikuvia nykyaikaisesti, kestävästi ja ekologisesti. Onnistumme, kun ymmärrämme kuinka nopeasti asiakkaidemme käyttäytyminen ja teknologiat muuttuvat ja kun hyödynnämme muutoksen tuomat mahdollisuudet. Näin voimme olla paras vaihtoehto myös tulevaisuudessa.

Iloa kuviin

Focusoiva tarjoaa iloiset ja ikuiset muistot riemukkaista hetkistä ja parhaista kaveruksista koulu- sekä päiväkotiajalta. Laadukkaat kuvatuotteemme varmistaa sen että ihanien hymyjen pariin voi palata vuosienkin jälkeen.

Koulukuvauksen ammattilainen

Tallennamme kouluajan tapahtumia laadukkaisiin kuviimme, joita on vuosienkin kuluttua mukava katsella ja palata näin ihastuttavien muistojen pariin. Koulukuvauksessa tarjoamme jokaiselle vanhemmalle laajat ja monipuoliset valinnan mahdollisuudet kuvia tilatessa. Ammattitaitoiset kuvaajamme varmistavat sujuvan kuvauspäivän. Huomioimme koulun toiveet kuvausten toteuttamisessa. Toimitamme esimerkiksi koululle tarvittaessa kuvat Wilmaan sopivassa muodossa.

Meillä on Ekokompassi

Kuviemme tuotannossa on otettu isoja askelia kohti entistä ympäristöystävällisempää kuvanvalmistusta. Tuotantolaite- ja materiaalivalinnoilla on päästöjä vähennetty huomattavasti. Tuotannossa vältetään turhien kuvien valmistamista, ja muotokuvat ovat tilattavissa myös digitaalisina. Tästä olemme saaneet Ekokompassi-sertifikaatin.

Kuvaajaksi meille?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn, mukavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Annamme myös työhön tarvittavan koulutuksen.  Kokemus tai koulutus kuvausalalta ovat hyödyksi ja ei haittaa vaikka sinulla olisi oma auto ja kuvauskalusto.