Focusoiva - Koulukuvaus

Anmäl dig till fotograferingen
eller beställ bilder

Ifall du vill motta meddelanden från beställningssystemet på annat språk än svenska, välj språket före anmälningen.
Byt tjänstens språk till finska.

Lyckade skol- och daghemsfotograferingar

Focusoiva, grundat år 2003, har i 20 år framgångsrikt fotograferat skol- och daghemsfotograferingar. Våra professionella fotografer garanterar lyckade och mångsidiga porträttbilder, kompisbilder samt gruppbilder!

Vi förevigar de finaste leendena, de bästa vännerna genom daghems- och skolåren, syskonens gemensamma uppväxt samt flera andra fina minnen. Våra fotografer förevigar de finaste barndomsminnena!

De flesta ser fram emot fotograferingsdagen med iver och spänning. Vi vill försäkra oss om lyckade bilder fastän den fotograferade spänner sig inför fotograferingen.

Focusoiva - Onnistuneet päiväkotikuvaukset
Focusoiva - Iloa kuviin

Glädje i bilderna!

Vi strävar efter att i både daghems- och skolfotograferingarna få fram leenden och glada miner. Våra fotografer har flera års erfarenhet av daghems- och skolfotograferingar. Med andra ord är årdnandet av en glad och lyckad fotografering vardag för dem.

Både barnen och deras vårdnandshavare har varit nöjda med resultaten på vårt jobb. En lyckad fotografering, glada barn samt mångsidiga bilder av hög kvalitet gläder hela familjen. Lyckade bilder gläder även släktingar.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de frågor som oftast förekommer. Vår kundtjänst hjälper gärna, ifall du inte hittar ett svar.